رابیتس چیست ؟ 7 مرحله مهم در تولید رابیتس – انواع رابیتس

رابیتس چیست

برای اینکه بدانیم رابیتس چیست و نوع پرطرفدار ترین آن در کشور کدام است لازمه که بصورت تخصصی خود رابیتس را کالبد شکافی کنیم و شما را با ریز ترین جزئی ترین نکات موجود آشنا کنیم. که در ادامه اشاره می کنیم که 7 مرحله مهم در تولید رابیتس چیست ؟ همچنین شما عزیزان در پایان مقاله می توانید در باکس موجود، شماره تماس خود را ثبت کنید تا روزانه قیمت رابیتس را دریافت کنید.

به احتمال زیاد در حال حاضر شمایی که به خواندن این مقاله مشغول هستید کنجکاو هستید که واقعا راویز یا همان رابیتس چیست ؟

رابیتس یکی از متریال های کاربردی و اساسی در حوزه ساخت و ساز به حساب میاد که طی فرایند پرس کاری و کشش بر روی ورق های گالوانیزه تولید می شود. امروزه در صنعت ساختمان ما شاهد این هستیم که بیش از پیش از رابیتس استفاده می شود که بیشتر این مصرف هم مربوط به اجرای سقف های کاذب می باشد.

2 ویژگی منحصر به فرد رابیتس

بنابراین پس همانطوری که اشاره کردیم رابیتس چون از جنس نوعی فولاد یا همان از جنس ورق های گالوانیزه می باشد دارای 2 خاصیت ذاتی هست. یک اینکه خاصیت ضد زنگ زدگی دارد و دو اینکه مقاومت و استحکام بسیار بالایی در برابر کشش و پرس خواهد داشت.

کاربرد این محصول فولادی بیشتر در ساخت دکوراسیون، کار های بازسازی، تزئینی و ترمیمی و از همه مهم تر کاور کردن (پوشاندن) دو یا چند سطح متفاوت است که باعث می شود در این نواحی، هیچگونه ترک رفتگی نداشته باشیم.

فکر می‌کنید رابیتس از چه نوع مواد اولیه‌ای تولید می‌شود؟ عواملی که سبب می‌شود تا رابیتس ها به انواع درجه یک، درجه ۲ و درجه ۳ تقسیم می‌شود چیست؟ چه خاصیت ذاتی در این محصول هست که اینقدر مورد استقبال قرار گرفته است؟ همه این سوالاتی که ممکنه تو ذهن خیلی از شماها باشه و ما در ادامه به تک تک اون پاسخ خواهیم داد.


جنس رابیتس از نوع گالوانیزه است. پس مواد اولیه تشکیل دهنده تولید رابیتس ورق‌های فولادی گالوانیزه می‌باشد. این نوع از ورق‌ها به دلیل روی اندود شدن آنها، خاصیت ضد زنگ زدگی پیدا خواهند کرد. بنابراین این ویژگی سبب شده تا رابیتس نیز در برابر خیسی و رطوبت، مستحکم و مقاوم در برابر زنگ زدگی باشد. همین ویژگی مثبت و خاصیتش باعث شده که بسیار مورد توجه ساختمان سازها قرار بگیرد.


همونطور که گفتیم عواملی وجود دارد که سبب می‌شود رابیتس ها به درجه یک، دو و یا ۳ تقسیم بندی می‌شوند. اون عوامل چیست؟ که مهمترین آن می‌توان به کیفیت ورق‌های گالوانیزه اشاره کرد. که تولید کنندگان رابیتس بیشتر و بهتر در جریان هستند که این عامل چقدر می‌تواند در خروجی محصول تولیدی تاثیرگذار باشد.

 البته بماند در این بین که یکسری از سودجویان بازار با فروش ورق‌هایی با درصد خلوص کم روی و زیاد قلع سعی بر پر کردن جیب‌های خود دارند، غافل از اینکه کیفیت رابیتس های تولید شده از آن، از سطح کیفی پایینی برخوردار خواهد بود. که این موضوع داد هر مصرف کننده‌ای را در خواهد آورد.

برای آنکه شما عزیزان بهتر متوجه بشید که رابیتس چیست ؟ و نحوه تولید آن چگونه است ؟ ما طی مقاله مجزا در این مورد که 0 تا 100 تولید رابیتس چگونه است صحبت کردیم اما در این قسمت هم لازم می دانیم که مختصراً فرایند تولید آن را برای شما عزیزان باز کنیم.

فرایند تولید رابیتس

تولید رابیتس چگونه است؟

خب به بحث جذاب داستان یعنی تولید رابیتس میرسیم که در این قسمت 0 تا 100 تولید را برای شما عزیزان باز می کنیم تا کاملاً به پروسه تولید رابیتس آشنا بشید. شاید که روزی تصمیم به تولید رابیتس گرفتید. که می توانید از طریق ارتباط با مجموعه در این زمینه مشاوره های لازم را کسب کنید.

پس تا آخر همراه ما باشید.

مواد اولیه مورد نیاز برای تولید رابیتس

مواد اولیه لازم برای تولید رابیتس درجه یک همانطور که پیش تر گفتیم، ورق هایی از جنس گالوانیزه است. روی اندود شدن ورق گالوانیزه به آن ظاهری براق و صیقلی داده که خاصیت ضد زنگ زدگی پیدا میکنه و همچنین مقاومت بسیار بالایی در برابر خوردگی از خود نشان می دهد.

ورق های گالوانیزه مورد نیاز برای تولید رابیتس از عوامل زیادی پیروی می کند که تمامی آنها در قیمت تمام شده آن تاثیر می گذارند. در نهایت قیمت هر برگ رابیتس کاملا تحت تاثیر قیمت ورق گالوانیزه است. که در ادامه بیشتر با این عوامل موثر آشنا می شویم.

مواد اولیه تولید رابیتس
عوامل موثر بر قیمت ورق گالوانیزه و رابیتس

در تعیین قیمت ورق گالوانیزه و رابیتس پارامتر های مهمی اثرگذار هست که برخی ثابت و برخی متغییر هستند. اما اساسی ترین عوامل تاثیرگذاری شامل مواردی همچون برند و کارخانه تولید کننده ورق گالوانیزه اشاره کرد. به این شکل که از بین کارخانه های موجود در ایران که کار تولید و نورد ورق های گالوانیزه را انجام می دهند، به طور کم و کیف در بحث کیفیت با هم تفاوت دارند. بنابراین با توجه به اختلاف کیفیتی موجود ورق های گالوانیزه ما شاهد اختلاف قیمتی نیز هستیم.

کارخانه های تولید ورق گالوانیزه

بهترین ورق های گالوانیزه در بازار که برای تولید رابیتس بسیار مناسب می باشد شامل کارخانه های ذیل می باشد:

_ شرکت فولاد امیرکبیر کاشان

_ شرکت فولاد مبارکه اصفهان

_ شرکت فولاد تاراز چهارمحال و بختیاری

_ مجتمع فولاد دشتستان

_ و …..

البته نا گفته نماند که تمامی موارد تاثیر گذار در قیمت ورق های گالوانیزه کاملا تحت تاثیر بازار ارز و دلار می باشد. به طوریکه بازار آهن و فولاد بعد از صنعت پتروشیمی، تحت تاثیر ترین بازار به نوسانات ارزی و دلاری می باشد.

مراحل تولید رابیتس چیست ؟ (با جزئیات کامل)

پس از آشنایی کامل با مواد اولیه تشکیل دهنده رابیتس که گفتیم ورق های گالوانیزه می باشد، نوبت به مراحل تولید رابیتس میرسه که در ادامه با جزئیات اون بیشتر آشنا خواهید شد.

مرحله به مرحله تولید رابیتس

مرحله 1

_ اولین مرحله شامل برش و نوار بری ورق های گالوانیزه می باشد. در اینجا با استفاده از جک ها، کویل را بالای دستگاه رول برش قرار می دهند. سپس با دور زدن دستگاه، رول اصطلاحاً باز می شود و با عبور از تیغه ها، طبق ابعاد عرضی مورد دلخواه که از قبل تنظیم می شود، برش طولی در آن صورت می گیرد.

مرحله 2

_ در دومین مرحله باید ورق های گالوانیزه که برش طولی خورده توسط دستگاه جمع کن رول، جمع شود. در واقع طی مرحله 1 و 2 ما ورق با عرض 1000 یا 1250 را به ورقی با عرض کمتر مثلاً 10 الی 12 سانتی تبدیل می کنیم.

مرحله 3

_ در مرحله سوم رول های با عرض کمتر رو وارد خط تولید رابیتس می کنیم که در ابتدای آن دستگاه پانچ زن قرار دارد. که در این دستگاه شاهد فرایند پانچ زنی هستیم.

مرحله 4

_ در مرحله چهارم، دستگاه پانچ زن با سرعت زیاد با بالا و پایین کردن، سوراخ هایی در ورق ایجاد می کند که همان در پایان چشمه های رابیتس را تشکیل می دهند.

مرحله 5

_ در مرحله پنجم ورق های پانچ شده با عبور از دستگاه خط زن، شیار های هفت هشتی در آن شکل می گیرد که همان ستون های رابیتس در پایان را شکل می دهند.

مرحله 6

_ در مرحله ششم ورق های گالوانیزه با عرض کم که فرایند پانچ و شیار زنی روی آنها انجام شده، وارد دستگاه گیوتنی می شوند که در طول 240 سانتی متر این دستگاه ورق را برش می دهد.

مرحله 7

_ در مرحله هفتم و آخر هم، ما فرایند کشش ورق رو داریم. 2 مدل دستگاه کشش وجود دارد که یکی تک برگ کشش اتوماتیک و یکی دیگر 10 برگ کشش پنوماتیک می باشد. به هر حال هر دو اینا ورق رو آنقدر کشش می دهند که تا به عرض مورد نظر یعنی 60 سانتی متر برسد.

در پایان هم نیروی مورد نظر هر ده برگ رابیتس را به عنوان یک بسته آن را بسته بندی کرده و هر 10 بسته را یک بندیل خواهد کرد. که هم جابجایی و هم دپوی آن راحت تر انجام بشود.

فرایند تولید رابیتس

* تا اینجای کار آنقدر مطالب با جزئیات کامل گفته شد که اگر یک فرد آماتور هم همین فردا قصد راه اندازی خط تولید رابیتس را داشته باشد، با همین اطلاعات می تواند استارت را بزند و از کمک کارشناسان ما در این زمینه هم حتماً می تواند بهره مند شود.

کافی هست با ما ارتباط بگیرید.

7 روز هفته 24 ساعته
پاسخگو شما هستیم
تماس با ما

انواع رابیتس چیست ؟

رابیتس از جمله متریال هایی هست که در همه ساختمان هایی که در حال ساخت هستند کاربرد دارد. و چون رابیتس انواع زیاد و متنوعی دارد در موقعیت های مختلف در ساختمان سازی از آن استفاده می کنند. بنابراین رابیتس به نسبت دیگر متریال های ساختمانی از سطح بالایی در بحث تقاضا و نیاز ها برخوردار است.

انواع رابیتس های تولید شده در کشور از 3 جنبه و فاکتور مهم دسته بندی می شوند. که این پارامتر ها شامل تعداد چشمه، تعداد ستون و وزن هر برگ رابیتس می شود.

که در این قسمت با جزئیات کامل این 3 پارامتر که با آن رابیتس ها به دسته های مختلف تقسم می شوند آشنا می شویم و در پایان به پاسخ این سوال که :« انواع رابیتس چیست ؟» خواهید رسید.

از نظر چشمه

همانطور که پیش تر گفتیم چشمه های رابیتس از فرایند پانچ زنی یا همان سوراخ کاری ایجاد می شود. که ممکن است حالت های هندسی مختلف اعم از مستطیل، لوزی و یا متوازی الاضلاع داشته باشد.

چشمه رابیتس در واقع به همان منافذ باز و زاویه دار گفته می شود که گاهاً بین هر ستون رابیتس 2 یا 3 سوراخ    ( چشمه ) خواهیم دید. که البته غالب رابیتس های ایران در همان حالت 3 چشمه هستند.

نسبت اندازه و زاویه چشمه های رابیتس با مقاومت آن کاملاً متقابل و عکس می باشند. بطوریکه هر چه اندازه چشمه رابیتس بزرگتر باشد، از مقاومت کمتری برخوردار خواهد بود و بالعکس.

از نظر ستون

پل یا همان ستون رابیتس به شیار های هفت هشتی شکل می گویند که یکی از مشخصات مهم و اصلی در خرید رابیتس به حساب میاد.

رابیتس های تولید شده در ایران به سه دسته 9 ستون، 11 ستون و 13 ستون تقسیم می شوند که غالب مصرف و تقاضا در کشور از دسته سوم یعنی همان رابیتس 13 ستون می باشد. چرا که از کیفیت بالاتری برخوردار می باشد.

از نظر وزن هر برگ رابیتس

با توجه به نوع ورق های گالوانیزه و اینکه از چه ضخامتی باشند، معیار تفاوت در وزن هر برگ رابیتس تولید شده می باشد. همین معیار سبب شده تا در بازار، تمامی رابیتس ها را از نظر وزن به 4 دسته سبک، نیمه سنگین، سنگین و فوق سنگین دسته بندی می شوند. که هر یک از آنها با توجه به نیاز و خواسته هایی که داریم انتخاب می شوند.

مثلاً برای نمای ساختمان که ملات بیشتری به کار می رود و قاعدتاً وزن بیشتری را تحمل می کند باید از رابیتس های سنگین تر استفاده کرد. یا مثلا برای کاور کردن دو تا متریال مثل وال پست و تیر، نیاز به وزن زیادی نداریم، بنابراین رابیتس هایی از نوع سبک هم می تواند نیاز را بر طرف کند.

ابعاد استاندارد رابیتس
ابعاد استاندارد رابیتس چیست ؟

نکته ایی که حائز اهمیت است و از دید غالب افراد توجه کمی صورت می گیرد، توجه به ابعاد رابیتس می باشد. که متاسفانه هیچگونه اطلاعاتی در زمینه ابعاد استاندارد آن ندارند که از این رو در ادامه سعی کردیم که با توضیح بیشتر، شما را نسبت به این موضوع آگاه بکنیم.

ابعاد استاندارد رابیتس به این منوال هست که طول آن باید 240 سانتی متر و عرض آن 60 سانتی متر باشد. که کم و زیاد شدن این ابعاد قطعا عواقبی همراه با خود دارد که در ادامه باهاش آشنا خواهیم شد. پس با یک ضرب و تقسیم ساده متوجه می شویم که هر برگ رابیتس حدود 1.44 متر مربع را تحت پوشش خود قرار می دهد.

یعنی برای 100 متر بنای ساختمان تان شما حدودا به 70 الی 75 برگ رابیتس احتیاج پیدا می کنید. که اگر رابیتس مورد خریداری تون ابعادش متفاوت از استانداردی که گفته است باشد، قطعا تعداد مورد احتیاج رابیتس هم کم و زیاد خواهد شد. که مغایرت در سایز و ابعاد استاندارد رابیتس قطعا روی خروجی کار تاثیرات منفی خواهد گذاشت.

کارخانه تولیدی رابیتس آندیا مفتخر است که خدمت شما اعلام کند که تولید رابیتس با استفاده از بهترین و با کیفیت‌ترین ورق‌های گالوانیزه و در ابعاد استاندارد یعنی ۶۰ در ۲۴۰ و با دقت بالا در اوزان مختلف، وظیفه خود می‌داند که بالاترین سطح کیفیت خود را برای شما که بهترین هستید ارائه کند. که خداروشکر تا اینجا توانسته که این امر را به بهترین نحو ممکن تحقق بخشد.
بنابراین شما عزیزان هنگام خرید از مجموعه خیالتان از بابت هم وزن، هم ابعاد و هم کیفیت راحت می‌باشد، چرا که از طرف مجموعه با ارائه ضمانتنامه‌های کامل در این بابت در همان اولین خریدتان از کارخانه، این دغدغه را برای شما برای همیشه برطرف کرده است.

کاربرد رابیتس چیست ؟ و کجا بیشتر مصرف می شود؟

رابیتس یا راویز در صنعت ساختمان کاربردی بسیار دارد که از کاور و پوشاندن دو یا چند متریال که ضریب انبساطی مختلف دارند گرفته تا انجام پروژه های سقف کاذب و نما های تزئینی نقش کاربردی اونو شاهد هستیم.

اما آنچه که سطح میزان تقاضا و نیاز برای رابیتس رو بسیار بالاتر برده است، اجرای متنوع در پروژه های سقف کاذب می باشد. بسیاری از مخاطبان این مقاله از جمله شما شاید براتون سوال پیش بیاد که :« رابیتس بهتر یا کناف ؟» که در این مقاله بصورت مفصل و جامع این مورد را بررسی کردیم و در پایان به پاسخ این سوال می رسید که واقعا رابیتس بهتر است یا کناف ؟ پس پیشنهاد می کنیم که حتما این مقاله را مطالعه کنید و اطلاعات خود را در این زمینه بالا و بالاتر ببرید.

مزایایی که استفاده از رابیتس دارد چیست ؟

اگر سقف رابیتس را از میان سقف های کاذب انتخاب کرده باشید، می توانیم این نوید را به شما بدهیم که سقف شما در برابر هر گونه خیسی و رطوبت به هیچ عنوان آسیب نخواهد دید. چرا اینکه به خاطر گالوانیزه بودن رابیتس خاصیت ضد زنگ زدگی دارد و به هیچ عنوان دیوار شما حالت عوض شدن رنگ پیدا نمی کند.

همچنین خیالتان از بابت تحمل سنگینی کاملاً راحت باشد. چرا که بدلیل شبکه پیوسته توری رابیتس و اتصالات میلگرد و نبشی کاملاً مقاومت سقف چندین و چند برابر می شود.

تا اینجای مطالب ما به نیمی از مطالب مربوطه به پرسش :« رابیتس چیست؟» اشاره کردیم و قطعا این مقاله ادامه دار خواهد بود و در ادامه مطالب بیشتری را به این اضافه می کنیم تا اطلاعات شما در این زمینه کامل و جامع شود.

پس دائماً با ما در ارتباط باشید و مطالب کاربردی وبسایت را دنبال کنید.

 

علت استفاده زیاد از رابیتس چیست؟

یکی از پرمصرف‌ترین و پر استفاده‌ترین متریال‌های ساختمان می‌توان به رابیتس اشاره کرد که فعالان این صنف در جریان هستند. حالا سوالی که پیش میاد این است که علت استفاده زیاد از رابیتس چیست؟
برای پاسخ به این سوال باید رفت سراغ کاربردهایی که این محصول در بحث ساختمان سازی دارد. باید دید کجا و چرا مورد استفاده قرار می‌گیرد؟ و آیا جایگزینی برای آن تو بازار هست یا خیر؟
یکی از پرکاربرد ترین و متداول‌ترین جاهایی که رابیتس در آن مورد استفاده قرار می‌گیرد سقف ساختمان می‌باشد. که یکی از دو راهی‌هایی که در این زمینه وجود دارد این است که:« برای سقف رابیتس بهتر است یا کناف ؟»
که با مقایسه‌هایی که انجام دادیم، پاسخ این سوال را به شما محول خواهیم کرد. اما یک سوال!
جز سقف باز چه جاهایی هست که رابیتس در آن مورد استفاده قرار می‌گیرد؟ یکی از دیگر کاربردهای رابیتس، هنگام بتن ریزی و گچ‌کاری سطح دیوارها می‌باشد.
در این حالت که وقتی دو یا سه تا از متریال‌های ساختمانی با ضریب انبساط طولی متفاوت کنار هم قرار می‌گیرند، قاعدتاً در بحث گرما و سرما تغییراتی در این متریال‌ها ایجاد می‌شود. که برای جلوگیری از این تغییرات، با بستن رابیتس و در واقع کاور کردن آن مانع این تغییرات می‌شود.
می‌بینیم که سطح کاربرد و استفاده از رابیتس در ساخت و ساز بسیار گسترده و زیاد می‌باشد. که سبب شده تا تولید انبوهی از آن را توسط تولید کنندگان خوب کشور داشته باشیم. که مجموعه مستر رابیتس به عنوان یکی از پیشروهای فعال در این زمینه به حساب میاید و تولیدات خود را از شمال کشور به سراسر کشور پخش می‌کند. که این برای ما بسیار جای افتخار دارد که توانستیم بخشی از نیاز بازار به این متریال کاربردی را تهیه و تامین کنیم.

تا اینجای مطالب ما به نیمی از مطالب مربوطه به پرسش :« رابیتس چیست ؟» اشاره کردیم و قطعا این مقاله ادامه دار خواهد بود و در ادامه مطالب بیشتری را به این اضافه می کنیم تا اطلاعات شما در این زمینه کامل و جامع شود.

پس دائماً با ما در ارتباط باشید و مطالب کاربردی وبسایت را دنبال کنید.

دریافت روزانه لیست قیمت رابــیـتس

برای دریافت روزانه لیست قیمت رابیتس درب کارخانه شماره تماس خود را ثبت کنید

    رابیتس چیست

    آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    اینترنت شما ضعیف می باشد، در حال بارگذاری ....